E2a

Hoe maak je een zwaard kracht shielder in kliek bouwen

Cabal is een online spel dat gratis te spelen

Cabal is een online spel dat gratis te spelen. Dit spel valt in de MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) categorie en vaak bij dit soort spellen de speler heeft om ervaring en goud te winnen. Het Zwaard Force Shielder personage in Cabal is een van de drie soorten Force shielders in het spel. U kunt een level omhoog ervaring het Zwaard Force Shielder's door te gaan op quests, gaande in dungeons en monsters te vernietigen. Hieronder vindt u enkele feiten over hoe je een zwaard Force Shielder bouwen in Cabal.

Voors en tegens van een zwaard kracht shielder
Als u besluit op het bouwen van een Zwaard Force Shielder over de andere vormen van Force shielders moet je een aantal van de voor-en nadelen over dit soort karakter kennen. De voordelen van het Zwaard Force Shielder teken zijn dat u kunt gaan solo op quests, dungeons en monster jaagt. In een groep situatie zal je karakter een integraal lid te zijn want het heeft grote defensieve vaardigheden en een goede "AoE" (Area of Effect) vaardigheid die nuttig is tegen aanvallen van mobs. Het nadeel van het bouwen van een Zwaard Force Shielder is dat hij een veelzijdige krijger zoals de andere Force Shielder soorten niet zal zijn. Hij zal niet erg goed doen in "PvP" (Player versus Player) situaties omdat hij niet zal hebben grote ranged aanvallen en zijn DPS (Damage Per Second) is niet zo hoog als de andere vormen van Force shielders.

Hoe maak je een zwaard kracht shielder in kliek bouwen. Voors en tegens van een zwaard kracht shielder.
Hoe maak je een zwaard kracht shielder in kliek bouwen. Voors en tegens van een zwaard kracht shielder.

Zwaard kracht shielder vaardigheden
Er zijn verschillende vaardigheden die een Zwaard Force Shielder kan verdienen door het spel te spelen. De vaardigheid zal wel komen met een prijs, moet u ofwel een eis met succes te voltooien of kopen wanneer je in staat bent. The Shield Splinter is een soort zwaard aanval vaardigheid die het schild verandert in een draaiende astrale schild met het zwaard messen. The Shield Explosion is knockdown vaardigheid die je kunt gebruiken tegen mobs om je heen. De Blade van het oordeel is het enige stun skill beschikbaar voor uw type personage. The Shield Break is een goede vaardigheid die je kunt verwerven, want je kunt veel schade aan tegenstanders veroorzaken. The Shield Ray is een scala aanval vaardigheid die je kunt gebruiken op tegenstanders van een afstand. De guillotine is vaardigheid die je kunt gebruiken om knockdown tegenstanders die je aanpak. Als u wilt dat een soortgelijke vaardigheid als Guillotine, maar met een groter bereik dan kunt u de aarde Divide vaardigheid te verwerven. The Shield Charge kunt u uw tegenstander te laden en sloeg hen, maar je moet de juiste hoeveelheid afstand effectief te gebruiken deze vaardigheid hebben. Een paar van de beweging vaardigheden die je kunt gebruiken om tegenstanders te ontwijken zijn de Dash en Fadestep vaardigheden.

Er zijn andere soorten vaardigheden je zwaard Force Shielder kan verdienen in Cabal dus verkennen elke vaardigheid om de juiste combinatie die hem effectief in diverse situaties zou vinden.