E2a

Hoe om beter te worden in kruiswoordpuzzels

Kruiswoordraadsels kan verslavend zijn, ontspannend, en onderhoudend, maar ze kunnen ook frustrerend zijn! Hoofd te breken over een schijnbaar onmogelijke idee kan leiden zelfs de meest doorgewinterde kruiswoordraadsel minnaar tot een verergering. Als u geïnteresseerd bent in kruiswoordpuzzels, maar niet zeker weet hoe u uw kansen te verbeteren op te lossen, zijn er een paar dingen om te onthouden om uw stress te houden van het rijzen de pan uit.

  1. Je hoeft niet om met te beginnen "1 Across." Begin met het scannen van de aanwijzingen snel en het invullen van de antwoorden die je kent rechts af de bovenkant van je hoofd. Dan beginnen met werken aan de secties waar je hebt een of twee woorden ingevuld dus je moet een aantal letters om rond te werken.
  2. Als de puzzel is voorzien van een thema of slogan op de top, hou dat in gedachten bij het lezen van de aanwijzingen. The New York Times kruiswoordraadsels zijn beroemd voor het werken hun thema's in de meest onwaarschijnlijke plaatsen - zelfs korte weinig antwoorden kunnen een of andere manier te maken hebben.
  3. Overweeg al dan niet een woord aanwijzingen kunnen worden gebruikt als verschillende delen van meningsuiting. Zo kan het woord 'object' zowel een zelfstandig naamwoord en een werkwoord, en de kruiswoordpuzzel niet aangeven welke ze betekenen.
  4. Lees de aanwijzingen om te zien of ze willen enkelvoud of meervoud antwoorden. Als de aanwijzing leest, "Spring Bloom," het antwoord zou kunnen zijn "tulp." Maar als de aanwijzing vraagt voor "Spring Blooms," je wilt zetten in "tulpen."
  5. Evenzo kan de vraag verwijzen naar het verleden, heden of toekomst tijden. Zorg ervoor dat uw antwoord past bij de tijd die wordt geboden. Neem niet automatisch aan al dat als een aanwijzing vraagt om een werkwoord in de verleden tijd, dat het zal eindigen op "-ed", of dat als een aanwijzing eindigt op "-ing", dat het antwoord zal ook.
  6. Let op de woorden "en" en "of". "En" geeft aan dat het antwoord is meervoud, terwijl "of" vraagt om een eenduidig antwoord. Dit gebeurt soms met namen als goed. Bijvoorbeeld, "Nelson en Boxcar" zou kunnen zijn "Willies", maar "Nelson of Boxcar" zou zijn "Willie."
  7. Als de aanwijzing bevat een afkorting, zal het antwoord ook. Dus als je flauw idee luidt: "Amer. Med. Assn." Het antwoord "AMA". Soms is een aanwijzing geeft aan dat een afkorting nodig is, maar dit wordt steeds meer en meer zeldzaam.
  8. In bijna elke puzzel vindt u een aanwijzing dat is vragen om een vreemd woord. Bijvoorbeeld, "Trevi-fontein munten" verwijst naar de Italiaanse geld, dus het antwoord zou zijn "Lira." Je moet eerst achterhalen waar het landschap of een stad is, en dan erachter te komen het antwoord op de feitelijke aanwijzing. Tricky!
  9. Thema kruiswoordraadsels soms voorzien van uitzonderlijk lang antwoord vlekken. De antwoorden op de cryptische klinkende aanwijzingen die zijn voorzien voor deze zijn over het algemeen zinnen met een draai aan hen om het thema passen. Een recent New York Times zondag kruiswoordraadsel had als thema "Side by Side", en een van de aanwijzingen was iets als "Repareer een omgevallen piano?" Het antwoord was: "rechtop Tune up" (zonder de spaties natuurlijk). Het gebruik van het woord "boven" was de manier waarop het antwoord passen in het thema van de puzzel.
Hoe om beter te worden in kruiswoordpuzzels. Als de aanwijzing bevat een afkorting.
Hoe om beter te worden in kruiswoordpuzzels. Als de aanwijzing bevat een afkorting.

Houd in gedachten dat de montage van de juiste letters in de vakjes niet de enige raadselachtige aspect van een kruiswoordraadsel. De aanwijzingen zelf kan veranderen in kleine breinbrekers, waardoor je je slap je voorhoofd als de antwoorden duidelijk geworden. En als al het andere faalt, pick-up een kruiswoordpuzzel woordenboek en een thesaurus!