E2a

Hoe om kinderen ' de aandrijving van voertuigen te gebruiken

Kids 'aandrijving van voertuigen kan plezier en genot inderdaad zorgen voor uw kinderen. De gedachte van het hebben van een stuurwiel in hun handen en eigenlijk het besturen van een voertuig op zich is zeker fantastisch om hen. Kinderen willen altijd volwassen rollen te spelen en ze zeker willen best emuleren hun vader en moeder. Natuurlijk, het zien van hun ouders om de beurt op het wiel is iets dat ze willen dat ze konden ook doen. Dat is waarom ze zullen zeker worden hoppen in opwinding als ze zien dat je hebt gegeven dit soort speelgoed. Hoewel deze kunnen verschijnen als dwerg versies van de echte, de bediening is heel anders. Hier is hoe.

  1. Zoals elke gemotoriseerde kinderen voertuig, moet deze eerste elektrisch worden opgeladen voordat ze in gebruik genomen. De meeste van deze run op vier volt door middel van verschillende batterijen. De accu's moeten worden toegestaan om rekening te brengen vijf tot zeven uur, hoewel sommige modellen hebben eigenlijk een minder oplaadtijd. Wanneer deze volledig zijn opgeladen, kan het voertuig worden gereden gedurende ongeveer vier uur.
  2. Na het opladen, verwijdert u het netsnoer en sluit de batterij opslag. Uw kind kan worden uitgevoerd aan het voertuig, zodra hij ziet dat deze volledig is opgeladen. Voordat hij kon hop in, zorg ervoor dat hij de juiste kleding en de veiligheidsuitrusting draagt, indien nodig. Sommige van deze voertuigen, met name die bedoeld voor de oudere kinderen, kunnen relatief snel en risicovoller. Anderen hebben alleen peuter macht, met een zeer trage, risico-vrije snelheden.
  3. Zodra uw kind heeft gedragen zijn veiligheid versnelling op, zoals een helm en elleboog-en kniebeschermers, kunt u beginnen met het instrueren hem eerst op de veilige manier van rijden. U kunt gebruik maken van uw manier van het besturen van een auto als voorbeeld. Vertel hem dat, terwijl de snelheidsmeter kan vuur van zijn passie voor meer snelheid, hij alleen moet rijden op de meest veilige snelheid. Je kunt hem vertellen dat je zal fungeren als een agent die zal straffen om kinderen vliegen voorbij opladen door u met snelheden boven de limiet.
  4. Wanneer alle briefing noodzakelijke is gedaan, kunt u beginnen met uw kind te leren hoe hij zijn voertuig te besturen. Alvorens dat te doen, te achterhalen of er een hoofdschakelaar in de buurt van de accu's. Als er, voor het eerst op. Laat jongen rijden de auto en omgaan met de stuurwiel. Schakel de machine. De schakelaar moet ergens in de buurt van het stuur te zijn. Vertel hem hoe je het pedaal te gebruiken voor het versnellen van het voertuig, evenals die voor de remmen. Uw kind opwinding moeten verhogen zijn het leren van de macht dus dit zal niet lang duren.
Hoe om kinderen ' de aandrijving van voertuigen te gebruiken. Zoals elke gemotoriseerde kinderen voertuig.
Hoe om kinderen ' de aandrijving van voertuigen te gebruiken. Zoals elke gemotoriseerde kinderen voertuig.

Altijd benadrukken veiligheid bij het onderwijs van uw kind hoe je kinderen de aandrijving van voertuigen te gebruiken. Natuurlijk mag dit niet leiden tot een vermindering van het plezier macht die het geeft aan het kind. Laat hem zo veel als hij kan genieten met zijn speeltje, maar bij hem kijken zo nu en dan te zien of hij is prima. Als u merkt dat, hij doet een aantal risicovolle handelingen tijdens het rijden, zoals snelheidsoverschrijding of omgaan met gevaarlijke terrein, hem te herinneren aan de gevolgen die hij kan krijgen.