E2a

Hoe om kinderen ' party games spelen

Iedereen houdt van een feestje, en kinderen zijn geen uitzondering. Feestelijke versieringen, lekker eten, ton van ballonnen en natuurlijk, leuke party games, helpen om de dag onvergetelijk. Als het is al een tijdje geleden dat je gespeeld voor kinderen party games, hier is een snelle opfriscursus:

  1. Bozo emmers: Line-up 6 emmers en een kind aan de ene kant staan. Instrueer de speler een bal gooien in de dichtstbijzijnde emmer. Als het kind succesvol is, krijgt ze om te proberen de volgende emmer. Het kind krijgt om verder te gaan gooien de bal in elk geleidelijk verder emmer totdat ze mist. Een prijs toekennen voor elke succesvolle gooien, met de prijzen een beetje groter voor elke worp.
  2. Wasknijper neerzetten: Zet een lege fles met een middelgrote opening op de grond achter een keukenstoel. Spelers om de beurt geknield op de stoel, met uitzicht op de achterkant en neerzetten wasknijpers, een voor een, in een poging om ze te krijgen in de fles. Laat elk kind tot tien wasknijpers laten vallen - het kind dat de meeste pinnen komt in de fles een prijs wint. Als er een gelijke stand, hetzij prijzen toekennen aan alle verbonden spelers of het bezit van een tie-breaker.
  3. Speld de staart op de ezel: Benodigdheden voor dit spel zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij party aanbod winkels. In aanvulling op de traditionele ezel versie, veel winkels verkopen soortgelijke games met populaire kinderen karakters. Nee het karakter uit, wordt het spel gespeeld op dezelfde manier. Een poster is geplakt op de muur en een deel van het beeld ontbreekt (voor de ezel, het is de staart). Op hun beurt elk kind, ze worden geblinddoekt, draaide zich toen om een paar keer en wees in de richting van de poster. Ze zijn om te proberen om de staart te plaatsen op de poster op achterste van de ezel. Nadat alle kinderen de beurt zijn geweest, wordt de prijs toegekend aan het kind dat geplaatst de staart die het dichtst bij de gewenste locatie. Dit klassieke spel voor kinderen is zeker om vele gegiechel te lokken als de staarten eindigen in allerlei dwaze plaatsen.
  4. Piñata: Alle kinderen houden van piñatas - kleurrijk en vol met snoepjes en klein speelgoed. Indien mogelijk, wordt aanbevolen dat piñata's buiten worden gebruikt, omdat het spel kan behoorlijk luidruchtig. Hang de piñata van een boomtak dus dat is over de kinderen het hoofd. Elk kind neemt een wending swatting op de piñata met een lange stok, in een poging om het open te breken, morsen snoep en speelgoed voor alle kinderen te laten genieten. Dit is vooral leuk omdat ongeacht wie daadwerkelijk breekt de piñata open, alle kinderen worden beloond.
  5. Speurtocht: Verdeel de kinderen in gelijke groepen van 2-4 en elke groep met een lijst van items die ze moeten verzamelen leveren. Voor jonge kinderen, moet de items op de lijst worden geplaatst in het huis of in de tuin. Oudere kinderen mogen om naar de huizen van bekende buren om te verzoeken, maar zorg ervoor dat alle kinderen dat ze niet mogen iemands woning te betreden en dat ze samen moeten blijven in hun groep te herinneren. De eerste groep van kinderen aan alle van de items te verzamelen op hun lijst wint prijzen.
Hoe om kinderen ' party games spelen. Wasknijper neerzetten.
Hoe om kinderen ' party games spelen. Wasknijper neerzetten.