E2a

Hoe om miljoenen te winnen met mega sena loterij

Een beoordeling over het mega sena loterij en de voordelen van het spelen van het

De grootste loterij in Brazilië is de Mega Sena loterij, dat wordt gerund door de Caixa Economica Federal Bank. In feite zijn alle loterijen in Brazilië draaien onder deze bank en hebben sinds 1961. De bank heeft haar doel is om mensen te helpen geven hun dromen door middel van de loterij, terwijl het helpen om de kwaliteit van het leven in heel Brazilië te verhogen door middel van geld gedoneerd aan de opleiding en ontwikkeling veld. Met geld dat door de Mega Sena, een aantal goede doelen profiteren omdat de Mega Sena loterij gaat het geld naar de Braziliaanse Nationale Schatkist, die vervolgens die doorgeven aan goede doelen.

Terwijl de bank gemaakt van de loterij in 1961, heeft de bank zelf al sinds 1861 en heeft de volgorde van de bevordering van een nationale besparingen voor Brazilië om te helpen de arme bevolking van het land.

Hoe om miljoenen te winnen met mega sena loterij. De loterij.
Hoe om miljoenen te winnen met mega sena loterij. De loterij.

De loterij
De loterij wordt gehouden twee keer per week op woensdag en zaterdag. Om te kunnen spelen, moeten spelers kiezen zes getallen tussen een en 60. De Mega Sena loterij werkt anders dan andere loterijen. Er zijn twee kooien nummers worden gekozen uit. De eerste korf is getallen tussen nul en vijf, terwijl de tweede kooi getallen tussen nul en negen in. Het nummer uit de eerste kooi is het eerste cijfer van een tweecijferig nummer, terwijl de getekende tweede getal is het tweede cijfer. Als twee nullen gekozen dan het nummer 60.

Over het geheel genomen zijn er drie prijs niveaus. Als u beantwoordt aan alle zes nummers, win je de jackpot. Als u overeenkomen met vijf nummers of vier nummers, dan wint u geld. Door alleen met drie niveaus van winst, kan meer geld worden uitgekeerd aan de winnaars.

Jackpot Distributie
Ongeveer 46 procent van het geld dat op de Mega Sena loterij gaat naar de spelers als prijzengeld. Van die 46 procent, 35 procent gaat naar de winnende jackpot ticket houder of houders. Nog eens 20 procent gaat naar degenen die raden vijf nummers correct, terwijl nog eens 20 procent gaat naar degenen die raden vier getallen correct. De overige 25 procent wordt gebruikt voor de speciale trekt die worden gehouden vijf keer per jaar.

Hoogste jackpots
De hoogste jackpot die de Mega Sena heeft ooit werd gehouden in 1999, toen een winnaar van Salvador won R50€ 0,9 miljoen. Dit is de hoogste veruit. De volgende twee hoogste jackpots voor de Mega Sena waren in 2007 (R40€ 0,8 miljoen) en 2008 (R40€ 0,1 miljoen).

Een beoordeling over het mega sena loterij en de voordelen van het spelen van het. Jackpot distributie.
Een beoordeling over het mega sena loterij en de voordelen van het spelen van het. Jackpot distributie.

Wanneer iemand de jackpot wint, ze hebben alleen 90 dagen vanaf de dag dat ze winnen om hun prijzen te eisen. Prijzen worden alleen uitgekeerd in vaste bedragen en degenen die de loterij winnen kunnen hun prijs op te eisen op elk loterij huis in Brazilië. Voor een prijs boven R597020€ voor een winnende ticket moeten worden genomen om de Caixa Economica Federal Bank.

Al het geld dat niet wordt verlangd, jackpots wordt herverdeeld aan de Nationale Schatkist, die vervolgens worden geschonken aan goede doelen in het hele land.