E2a

Hoe om poker tracker te gebruiken om beter te spelen bij online tafels

Iedereen die poker speelt met zelfs een kleine mate van ernst beseft dat het een spel dat je wint op de lange termijn. Nieuwe spelers vaak winnen twintig of dertig games en lopen denken dat het spel makkelijk is en beginnen te tellen de miljoenen in hun hoofd. De keerzijde is dat het zeer ontmoedigend wanneer iemand niet kan vangen een kaart en het spel gewoon niet laten winnen. Onder serieuze pokerspelers, wordt algemeen erkend dat het een record van ongeveer honderdduizend handen neemt voordat een persoon kan beginnen te doen wat echt trendanalyse. Dat is een veel handen te houden van en dat is waar Poker Tracker komt inch

U kunt Poker Tracker van PokerTracker . Zij bieden een product voor drie poker varianten: Texas Hold'em, Stud en Omaha. Het spel kan gratis gedownload worden, maar de gratis versie zal alleen laat je duizend handen te uploaden naar de database. Als u ervoor kiest om het product te kopen, om het volledige bedrag van handen die je nodig hebt om trends te herkennen te krijgen, het kost 45€ voor een standalone product en 110€ voor de set.

Nu, wat zijn de redenen die je zou zelfs overwegen om de tijd en geld nodig is om een ingewikkeld nieuw product te leren? Hier zijn een aantal dingen die Poker Tracker doet en hoe het kan uw spel te helpen.

Hoe om poker tracker te gebruiken om beter te spelen bij online tafels. Een leuke feature van het programma is dat je niet hoeft bij te houden van uw handen individueel te houden.
Hoe om poker tracker te gebruiken om beter te spelen bij online tafels. Een leuke feature van het programma is dat je niet hoeft bij te houden van uw handen individueel te houden.
  1. Een leuke feature van het programma is dat je niet hoeft bij te houden van uw handen individueel te houden. Het spel integreert met de meeste van de grote poker sites op het internet (Poker Stars, Party Poker, enz.) en automatisch uploaden van al uw game informatie in het programma. Er is een complete lijst van ondersteunde sites op het Poker Tracker website.
  2. Positie is altijd belangrijk in poker en de software geeft je analyse van de manier waarop je speelt in de verschillende posities op een pokertafel. Dit is een uitstekend hulpmiddel om zwakke plekken in je spel, zoals ter plaatse "Ik heb altijd bellen in de small blind als ik geld in de pot."
  3. Als u regelmatig spelen op dezelfde plaats met dezelfde mensen, zal het programma betaalt zichzelf vele malen. Het zal bijhouden van niet alleen uw spel, maar het spel van al je tegenstanders. Baksteen en mortel spelers hebben gehouden notebooks op andere spelers, omdat serieuze poker begon. Dit programma zal u meer informatie geven en met minder inspanning.

Er zijn veel andere dingen die Poker Tracker zal doen om uw spel te helpen. Het is een wat ingewikkeld onderdeel van de software en de beste manier voor u om ervaring met het te krijgen is om naar hun website en de gratis try-out te downloaden. Het is mijn overtuiging dat als je eenmaal het uit te proberen, poker gewoon niet hetzelfde voelen zonder.