E2a

Hoe te airco service apparatuur te kopen

Automotive airconditioning vandaag is standaard op alle modellen. En airco service en onderhoud is nu een essentieel dienstverlening en van fundamenteel belang voor zakelijke elke automonteur succes.

De groeiende bewustzijn over aantasting van de ozonlaag en opwarming van de aarde als gevolg van de uitstoot van broeikasgassen en andere zuurstof-afbrekende stoffen heeft ertoe geleid dat verschillende staten in de VS aan te nemen van de schone auto's Wet. Maryland, de thuishaven van 6 Fortune 500 productie-giganten als Lockheed Martin en Black & Decker, heeft de strengere versie van de wet van Californië in 2007 en implementeerde een plan om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen met 4,1 miljoen ton wanneer Maryland lid van de Regional Greenhouse Gas Initiative naast hun andere programma's om hun status als een van de "groenste" staten te behouden.

Een onmisbaar apparaat automonteurs te gebruiken om het koelmiddel te herstellen van de lucht van een auto airconditioning systeem is de auto-airco machine. Het voorkomt effectief het vrijkomen van CFK-gassen tijdens het onderhoud proces. EPA-richtlijnen vereisen dat Freon (CFC12), een koelmiddel moet worden ingezameld en gerecycled om te voorkomen dat hij in de lucht. Dit type machine kan verwijderen andere stoffen zoals water, olie en andere vloeistoffen in auto, waardoor de herbruikbare Freon.

Hoe te airco service apparatuur te kopen.
Hoe te airco service apparatuur te kopen.

Er zijn verschillende commerciële auto-airco service modellen in de markt van verschillende fabrikanten, hetzij voor eigen DIY gebruik of voor zaken; semi-automatische tot volledig automatisch, van de goedkopere degenen om de duurdere high-end merken. De belangrijkste overweging moet het toestel de mogelijkheid om een groot aantal voertuigen service, gemakkelijke verbinding met verschillende voertuigtypen, en de hoogste vermogen om te herstellen en behandelen koelmiddel in de lucht van de auto-systeem en het ontdoen van onzuiverheden voor gerecycleerd.

Het kiezen van welke airco bedrijfsuitrusting om te investeren op wordt een moeilijke taak, rekening houdend met alle bovenstaande voorwaarden. Hieronder is een algemene gids om u te helpen de juiste beslissing te nemen over het kiezen van de apparatuur geschikt is voor uw behoefte.

1

1. Ontdek de beschikbare airco service beschikbare apparatuur en de benodigdheden die u nodig hebt - hetzij voor persoonlijk of zakelijk gebruik. U kunt persoonlijk bezoek aan dealers om productbrochures te krijgen of het web te zoeken. Deze sites hebben waardevolle informatie over een aantal van de top verkopers:
Hoe te airco service apparatuur te kopen.
Hoe te airco service apparatuur te kopen.

2. Ken de verschillende functies en inhoud van elke airco service units op basis van uw vooronderzoek.

3. Controleer de apparatuur overeenstemming met SAE-normen voor mobiele airconditioning systeem, in het bijzonder titel 40, Bescherming van het milieu. Voor meer informatie, bezoek setonresourcecenter.com

4. Vergelijk de kenmerken en prijzen.

5. Scores van consumenten en product reviews zijn ook nuttige informatie om u te helpen bij uw aankoop

6. Meer informatie over preventief onderhoud van verwarmings-en airco-apparatuur hier kellyshvac.com

7. Controleer certificatie-eisen voor monteurs die het product gebruiken

8. Controleer productgaranties, de beschikbaarheid van reserveonderdelen, service center locaties en dealer / fabrikant technische opleiding en bijstand, alsmede verzend-en administratiekosten

Nieuwere auto's zijn verplicht om een Environmental Performance (EP) label bestaande uit een SMOG SCORE en een globale opwarming SCORE weer te geven. Hoe hoger de score betekent dat het voertuig is milieuvriendelijker. En met de aanbeveling van de autofabrikant van het hebben van de airco van een auto worden gecontroleerd en getest om de 2 jaar, investeren in de juiste airco bedrijfsuitrusting zal uw dienstverlener bedrijf te houden in een goede, "groene" vorm.