E2a

Hoe te bestandsmap games

Onderwijs heeft een lange weg afgelegd sinds het eerst werd geformaliseerd door de genieën die er duizenden en duizenden jaren geleden begon. Uit de eerste en meest fundamentele gelovige & ndashphilosopher relatie, hebben veel ontwikkelingen en veranderingen in de leraar-leerling relatie vorderde in onze dynamische, steeds veranderende wereld.

In de afgelopen decennia

Hoe te bestandsmap games. In de afgelopen decennia.
Hoe te bestandsmap games. In de afgelopen decennia.

In de afgelopen decennia, heeft personal computing zijn grootste hoogten bereikt en heeft invloed gehad op de manier waarop ieder van ons werk. Met de verspreiding van computers over de hele wereld, en de gemakkelijker toegang tot het internet, zijn er verschillende mogelijkheden van leren zich gepresenteerd op de een of andere manier. Een van de laatste ontwikkelingen in Internet leren is wat wij noemen File Folder Spelen. Lees verder door de rest van het artikel om uit te vinden hoe je het meeste uit deze spannende nieuwe academische promotie-activiteit kunnen maken, om u en uw kinderen 'voordelen.

  1. Toegang. Er zijn vele bronnen van bestandsmap spellen - van lokale bibliotheken, om boekhandels, en zelfs het internet. Blader door deze middelen en kiezen wat je denkt dat je de belangen van uw kinderen vonk en het maximaliseren van het leren op hetzelfde moment.
  2. Opslaan. Zodra u deze bestanden hebt geopend, maken een aantal fotokopieën van degene die je fit voor u en uw kinderen achten. Als u uw resource materialen zijn gevonden in het internet, zorg ervoor dat je bookmark deze sites voor toekomstige referenties.
  3. Bereiden. Van deze middelen, dan kunt u de materialen die u nodig hebt om uw eigen, gepersonaliseerde bestandsmap spel te maken te vinden. Om te beginnen, knip de benodigde stukken van het spel. Het beste is om eerst lamineren en dan uitknippen goed, zodat u niet knipt uit een deel van de stukken. Ten aanzien van het spelbord (ook verkrijgbaar met de stukken), print de degene die je wilt en de verschillende mappen. Lijm de verschillende spelborden op de binnenkant flappen van de mappen.
  4. Organiseren. Zodra u de benodigde stukken, regelen en organiseren, zodat u verschillende sets kan hebben voor verschillende tijden die u nodig hebt om je kinderen te spelen hen. Het beste is om meerdere plastic enveloppen kopen voor hun opslag vervolgens dienovereenkomstig te labelen.
  5. Implementeren. U mag een willekeurig aantal van deze mappen mee te nemen, zodat je met je kinderen kunnen spelen in tijden moet je wachten en zitten (bijv. wachten op je beurt te worden genoemd in de kliniek van de dokter voor een medische check-up). Vergeet niet om ze bij de hand te houden, zodat u niet vergeet - en een manier om dit te doen is om een presentatie map die alle van de verschillende bestandsmap games die je hebt gedaan compileert hebben.
  6. Genieten. Dit is een leuke manier van bellen en het houden van je kinderen 'aandacht vooral als je extra-agressieve kinderen. Veel deskundigen zijn van mening dat deze aanpak is een van de beste en meest effectieve manieren waarop u uw kinderen te beïnvloeden om een leuke, positieve leren. Medisch specialisten zelfs stellen dat deze aanpak op grote schaal wordt gebruikt voor kinderen met een verstandelijke handicap, als goed. Dus, maak het meeste uit uw tijd, middelen en quality time met je kinderen door het gebruik van leuke en uitdagende academische bestandsmap games!