E2a

Hoe te charades spelen

Charades is een leuk en eenvoudig spel dat je kunt spelen met zowat iedereen, overal! Pak wat papier en een pen, en volg deze instructies om te leren hoe hints spelen.

Stap 1

Verdeel de spelers in twee teams. Verzamel alle belangstellende charade spelers en maak twee gelijke teams. Bij elkaar zitten de teams, op aparte zijden van een open speelveld.

Stap 2

Gekomen met een aantal woorden of zinnen. Als u niet al een lijst met woorden en zinnen te handelen uit, kunt u snel een aantal te maken. Met het oog op charades vrij te spelen, kan elk team niet weten wat ze wordt gevraagd om op te treden uit. Vanwege dit, het andere team moet op de proppen komen met genoeg woorden en zinnen om het volledige spel duren. Om eerlijk te zijn, kiest u de bekende films, woorden, voorwerpen, zinnen, en ga zo maar door. Tien voor elke zijde is een redelijk bedrag, maar u kunt dit nummer op basis van hoeveel gaat elke speler wil hebben te veranderen. (De andere optie zou zijn voor een persoon die zal niet spelen dit spel van hints op de proppen komen met een lijst van woorden en zinnen van tevoren). Zodra alle van de woorden en zinnen zijn opgeschreven, moeten zij worden opgevouwen en in een hoed of een kom op een zodanige wijze dat niemand kan zien wat er geschreven staat totdat deze is opgesteld uit de hoge hoed en ontvouwde. Nu dat elk team woorden en zinnen heeft, ben je klaar om hints te spelen.

Stap 3

Hoe te charades spelen. Verdeel de spelers in twee teams.
Hoe te charades spelen. Verdeel de spelers in twee teams.

Leg de regels. Het is een goed idee om te gaan over de regels voordat je begint te spelen hints. Herinner elk team dat ze een beperkte hoeveelheid tijd per ronde (meestal 30 seconden of 1 minuut) hebben. Het andere team zal worden belast met de timer elke ronde. Elk team kiest een speler een woord of zin te trekken uit de hoed en het handelen uit. Geen woorden kunnen worden uitgesproken, of het team wordt gediskwalificeerd voor die ronde. Actoren kunnen gebaren, bewegingen, of een andere beweging die kunnen helpen hun teams om te raden wat er op elk stuk papier. Beslissen of je gaat om de acteur om rekwisieten te gebruiken. Terwijl de speler optreedt, moet zijn of haar team schreeuwen hun gissingen. Er is geen straf voor verkeerde gissingen, dus moedig uw team te houden gissen. Als een team goed raadt het woord voordat de tijd om is, dat team krijgt 1 punt voor die ronde. Dan spelen gaat verder met het andere team. Dit gaat door totdat alle woorden zijn geraden, totdat een team bereikt een bepaald aantal punten, of totdat u alle besluiten om de game te beëindigen. Het team met de meeste punten wint.

Stap 4

Speel hints. Zodra iedereen is zich bewust van de regels, ben je klaar om hints te spelen. Zorg ervoor dat u een grote open ruimte om dat te doen, omdat uw gasten zullen waarschijnlijk worden het verplaatsen van alle rond als ze proberen te handelen uit aanwijzingen. U vindt hints naar een leuke en goedkope manier om de avond door te brengen met vrienden en familie.