E2a

Hoe te digimon kaarten te verzamelen

Digital Monsters

Digital Monsters, algemeen bekend als 'Digimon' is een populaire mediatechnologie franchise die monsters leven in een digitale wereld parallel aan de aarde heeft. Een populaire media franchise van Digimon is de Digimon Card Game is een combinatie van strategisch kaartspel spelen en kaart handel. Veel mensen, jong en oud, verslaafd raken spelen van het spel. Als u geïnteresseerd bent in Digimon kaarten, lees dan verder en geven wij u tips over hoe u uw eigen collectie te starten.

1. Bepaal of u wilt Digimon Trading Cards verzamelen.
De Digimon Card Game bestaat uit twee soorten, de Digimon Trading Cards en de Digimon Game Cards. Het belangrijkste doel van Digimon Trading Cards is het verzamelen van de hele kaart te stellen dat een specifieke Digimon karakter heeft zich ontwikkeld tot. De trading cards tonen de indeling van een Digimon karakter. Er zijn 10 verschillende Digimon families namelijk Natuurgeesten, Wind Beschermers, Metal Empire, Nightmare Soldaten, Deep Spaarders, Virus Busters, Dark Area, Jungle Trooper, Dragon's Roar en Onbekend Groep voor unclassifiable Digimons. Elke familie heeft een speciale achtergrond, en de kaarten zal worden bepaald het podium een Digimon heeft zich ontwikkeld tot.

Hoe te digimon kaarten te verzamelen. Digital monsters.
Hoe te digimon kaarten te verzamelen. Digital monsters.

2. Bepaal of u wilt Digimon Game Cards verzamelen.
De Digimon Game Cards worden gebruikt om te strijden met andere spelers. Het spel kaarten worden gesorteerd in drie 'Battle Types' namelijk 'virus', 'data' en 'vaccin'. Om uw Digimon Game Cards verzameling te starten, moet u eerst voltooien 50 kaarten voordat je kunt beginnen vechten met andere spelers. Koop een van de Digimon startsets en u kunt beginnen met het spelen van het kaartspel.

3. Koop een Digimon game card strategie en karakter boek.
Een Digimon game card strategie en karakter boek zal u helpen te bepalen welke kaarten je nodig hebt om te krijgen. U kunt ook leren tactieken om u te helpen verhogen van uw vaardigheid niveau in Digimon game card gevechten. Wij raden u ook aan een lijst van de Digimon kaarten die je al hebt om te voorkomen dat u de aankoop van een die al in je collectie te houden.

4. Bezoek gespecialiseerde speelgoedwinkels te Digimon kaarten te kopen.
Als je moeite hebt het vinden van de Digimon spel kaarten, een bezoek gespecialiseerde speelgoedwinkels, omdat zij degenen zijn die het meest waarschijnlijk verkoopt Digimon spel kaarten.

5. Zoek naar Digimon game card verkopers op het internet.
Doe online forums van Digimon game card spelers die kunnen je tips geven over hoe en waar je Digimon spel kaarten te kopen. Ze kunnen ook aan gerenommeerde online verkopers van Digimon spelkaarten. Probeer het bezoeken van veilingsites zoals eBay. Je zou je geluk en vind je zeldzame Digimon spel kaarten worden online verkocht.

Ten slotte, als je eenmaal een greep van de Digimon kaarten, vergeet niet om ze te plaatsen in plastic hoezen voor bescherming. Nu dat je een paar trucjes achter de hand hebt, kunt u beginnen met het bouwen van je eigen Digimon kaarten collectie.