E2a

Hoe te kathe Kruse poppen identificeren

Kathe Kruthe poppen zijn bekend al geruime tijd nu

Kathe Kruthe poppen zijn bekend al geruime tijd nu. Het Kathe Kruse Doll Company produceert al kwaliteit poppen voor meer dan 80 jaar. Een van de motto's van het bedrijf is, "Een kind voor het kind". Ze leven tot op dit motto omdat hun poppen eigenlijk miniatuur kinderen. De poppen hebben zachte, warme en fijne gelaatstrekken.

Alle Kathe Kruse poppen zijn gemaakt in Duitsland

Alle Kathe Kruse poppen zijn gemaakt in Duitsland. Deze poppen zijn handgemaakt. Slechts een druk op deze poppen, zul je uiteindelijk zeggen dat ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Alle gebruikte voor Kathe Kruse poppen materialen zijn babyvriendelijke.

Hoe te kathe Kruse poppen identificeren. De meest fundamentele ding dat je moet weten over Käthe Kruse poppen is het gebruikt voor hun kleding materiaal.
Hoe te kathe Kruse poppen identificeren. De meest fundamentele ding dat je moet weten over Käthe Kruse poppen is het gebruikt voor hun kleding materiaal.

Een antieke Kathe Kruse pop zal zo veel als 7470€ vandaag gekost. Echter, de moderne degenen zijn zo mooi als de oudere versie, maar kost slechts 40€ tot 750€. Door middel van deze gids, zult u in staat zijn om originele Käthe Kruse poppen te identificeren.

  • De meest fundamentele ding dat je moet weten over Käthe Kruse poppen is het gebruikt voor hun kleding materiaal. De kleren zijn meestal gemaakt van katoen. Dit is geweldig voor kinderen, omdat het erg zacht zal aanvoelen. Dit voorkomt ongewenste irritatie van de huid van het kind als ze omhelzen of houd de pop dicht bij hun lichamen. De kleren van Kathe Kruse poppen kunnen worden gewassen met behulp van Woolite.
  • Een ander duidelijk kenmerk van een Kathe Kruse pop is het gezicht. Het is uniek geborduurd of met de hand beschilderd. Elke pop die Kathe Kruse produceert is uitzonderlijk. De fabrikant maakt gebruik van een waterbestendige olie kleur voor het gezicht van de pop. Dit zal u toelaten om het gezicht af te vegen met een zachte doek zonder zich te bekommeren over het wissen van het gezicht van de pop.
  • De armen van een Kathe Kruse pop kan worden gebogen. Zodat deze poppen gemakkelijk worden verplaatst, wordt een henneptouw zich onder de kleding van beide armen en benen.
  • Onderzoeken en raak het hoofd van de pop. Zijn kop is noch slap noch moeilijk. Het hoofd is gevuld met wol van een lam. Dit zorgt voor een zacht en kneedbaar gevoel voor de pop. De pop is gemaakt met dit materiaal zodat het meer realistisch, net als een echt kind, alleen kleiner.
  • De meeste Kathe Kruse poppen zijn eenvoudig. Ze hebben alleen de basis gezicht onderdelen, zoals de wenkbrauwen, ogen, mond en neus. De wangen kan iets rood en kunnen sproeten hebben. Er zijn geen ingewikkelde details over de pop. Echter, een dergelijke eenvoud lust voor de ogen en maakt zelfs de pop mooier wordt. Dit is zelfs een groot voordeel omdat de meeste kinderen vrezen poppen met extravagante functies.

Ouders zullen nooit twee keer nadenken in het kopen van een Kathe Kruse pop voor hun kinderen. En ouders zouden geen zorgen te maken over de veiligheid van hun kind tijdens het spelen met een dergelijke pop. Afgezien van het feit dat het kind-vriendelijke, zal uw kinderen het ook houden. Ze kunnen knuffelen deze beestjes als ze gaan slapen, of breng ze mee naar waar ze willen gaan.

Kathe Kruthe poppen zijn bekend al geruime tijd nu. Een ander duidelijk kenmerk van een Kathe Kruse pop is het gezicht.
Kathe Kruthe poppen zijn bekend al geruime tijd nu. Een ander duidelijk kenmerk van een Kathe Kruse pop is het gezicht.

Met deze eenvoudige en makkelijk te volgen gids, kunt u nu identificeren van de juiste soort pop te kopen voor uw kinderen. Doe nooit met minder genoegen nemen.