E2a

Hoe te kinderfeestje spelletjes spelen

U hebt waarschijnlijk vage herinneringen van spelende kinderen 'party games in je jeugd. Echter, als je naar een paar ingesteld voor uw eigen kinderen verjaardagsfeestjes, kan je echt denken aan de regels? Nooit bang. We zijn hier met alle de basis die je nodig hebt om te organiseren en te spelen kids 'party-games. Daarnaast bieden we de regels voor vier klassieke partygames.

Hoe te kinderfeestje spelletjes spelen. Plan games die uw locatie past.
Hoe te kinderfeestje spelletjes spelen. Plan games die uw locatie past.
  1. Ken uw doelgroep. Wanneer u uw kinderen party games planning, eerst worden ingegaan op de leeftijd van de kinderen die zullen spelen. U wilt er zeker van dat het is aangepast aan de leeftijd, als u een breed scala van leeftijden het bijwonen van uw feest, zorg ervoor dat zelfs de jongste kinderen in staat zal zijn om deel te nemen. Ook rekening houden met het aantal kinderen dat zal zijn op het feest, met een kleine groep, kun je bijna alles spelen. Als je een groot gezelschap komt, games die iedereen kan spelen op hetzelfde moment zijn beter dan die waar de kinderen moeten om de beurt. Overweeg stoelendans, aflossingswedstrijden, speurtochten of andere actieve games als ballon stampen. Oudere kinderen kunnen worden verzonden speurtochten en kunnen spelen dance move games.
  2. Plan games die uw locatie past. Als u nodig hebt om uw feest in een klein gebied of binnenshuis, overweeg party games waar de kinderen zitten, zoals bingo of waar ze om de beurt, zoals pin de staart op de ezel. Als uw partij zich buiten bevindt, zal je niet zo veel zorgen te maken over het maken van lawaai of rommel. Buiten spelen op een hete zomerdag? Plan games die water gebruiken, zoals sprinkler limbo of ijs zoals het uitvoeren ijsblokjes op lepels voor een estafette.
  3. Speld de staart op de ... Oke, de klassieke misschien een ezel, maar vandaag kun je een staart pin - of een hoed, bloem of andere accessoire - op vrijwel alles om uw feest het thema passen. Omwille van de beschrijving van de regels, zullen we gebruik maken van de klassieke ezel. Hang een poster met een afbeelding van een ezel zonder staart op de muur. Geef elke speler met een papieren uitsnede van een staart, gemarkeerd met zijn of haar naam, ondersteund met een opgerolde stukje plakband of andere lijm. Ja, ze gebruikt om echt te gebruiken pinnen. Op zijn beurt, blinddoeken elke speler, draai hem of haar om een paar keer en het doel in de richting van de ezel. De speler plaatst de staart. Als iedereen heeft gespeeld, degene die heeft gespeld de staart het dichtst bij de juiste plek op de ezel is de winnaar.
  4. Stoelendans. Verzamel genoeg stoelen voor alle, maar een partij gasten naar een plek om te zitten hebben. Je moet ook een muziekbron die u gemakkelijk kunt starten en stoppen. Schik ze in een cirkel met de stoelen naar buiten, of in twee rijen rug aan rug. Heeft iedereen staan rond de stoelen. Zodra de muziek begint, moet de spelers rondlopen de stoelen, als je de muziek te stoppen, elke speler moet proberen om te zitten in een stoel. Aangezien er meer spelers dan stoelen, zal iemand worden blijven staan (of zitten op de vloer). Die persoon is "out". Verwijder een andere stoel en begin opnieuw. Uiteindelijk, zult u tot twee personen en een stoel. De persoon die erin slaagt om eerst zitten in die stoel is het spel de winnaar.
  5. Balloon stomp. Oudere kinderen zullen genieten van deze actieve spel. Blaas ballonnen en lint gebruiken of een string om ballonnen te koppelen aan de enkels van elk kind. Het doel van dit spel is om stampen op andermans ballonnen en pop ze, terwijl het beschermen van de eigen ballonnen. De laatste persoon met een unpopped enkel ballon is de winnaar.
  6. Donut chomp Voor dit spel, zal je een lang stuk touw (ongeveer 10 meter) en een aantal kortere stukken touw van gelijke lengte (ongeveer 2 meter lang) nodig hebben;. Je genoeg nodig hebt om een kort stuk voor elke speler. Je moet ook een pakket van miniatuur donuts. Voor het instellen van het spel, horizontaal hangen een string van de ene kant van de kamer naar de andere (buiten, je kunt het touw tussen twee bomen of hekken). Bind een donut aan het einde van deze korte snaarlengten en de kortere strings verbinden met de horizontale lengte zodat de donuts bungelen. Bekleed de kinderen, zodat een ieder is in de voorkant van een donut. Het doel is om de eerste speler die je donut te eten zijn - zonder je handen te gebruiken! Dit spel is gegarandeerd hilarisch en heerlijk.