E2a

Hoe te lopen op stelten

Stelten zijn palen

Stelten zijn palen of pilaren gebruikt om een persoon om boven de grond staan. Wandelen palen zijn palen uitgerust met stappen voor de voeten. Stelvoeten gebruikt voor vele jaren. De eerste stap in het kunnen lopen op stelten is evenwicht. Balance is een belangrijke factor stilt-walking. Als u denkt dat uw saldo toereikend is genoeg om te lopen op stelten probeert u deze stappen:

  1. Selecteer een laag paar stelten (6 inch tot 1 & 1/2 meter) en vind een gladde, vlakke ondergrond.
  2. Heb een vriend in de buurt om "spot" u, iemand die al uw gewicht kan houden, en weet een beetje over stilt-lopen als dat mogelijk is.
  3. Pak een steltenlopers in elke hand. Plaats een voet op een pin en rechtzetten van uw andere om in te leggen op de andere pin met behulp van je "spotter." (Een kleine stap of richel is zeer behulpzaam bij het opstappen van de palen)
  4. Loop op de plaats op het eerste totdat je je comfortabel voelt het opheffen van de palen met je voeten. (Getting comfortabel wandelen in de plaats kan variëren van 5 minuten tot 5 dagen. Geef niet op!)
  5. Leer hoe af te vallen van de palen. Dit gebeurt door uit te laten vallen en de palen de grond raken, gevolgd door het buigen van de knieën om de impact te absorberen. Het kan nodig zijn om je handen te gebruiken, maar zeker niet om ze te vergrendelen. dit te doen zal juist voorkomen blessures en krijg je weer op je voeten sneller.
  6. Begin zodra je comfortabel voelt stepping in plaats lopen. Blijf in beweging, om het evenwicht te behouden, en stap hoge alsof je marcheren om niet te struikelen over alle hobbels op de grond.
  7. Oefenen op-en afstappen van de palen op uw eigen, en continu wakker totdat je je prettig voelt. Een spotter is heel belangrijk voor deze stap.
  8. Nadat je bent met de items in stap 6, geleidelijk verhogen van de grootte van uw stelten, oefenen meer en meer als je dat doet.

Als u doorgaat met de vooruitgang in steltlopen

Als u doorgaat met de vooruitgang in steltlopen, zullen vele variaties van steltenlopers-walking, zoals rennen, springen en dansen, open te stellen. Deze verschillen moeten worden geleerd op een manier vergelijkbaar met reguliere steltlopen. Door het hebben van een spotter, en geleidelijk aan steeds moeilijker totdat je je prettig voelt.

Als u problemen ondervindt

Hoe te lopen op stelten. Leer hoe af te vallen van de palen.
Hoe te lopen op stelten. Leer hoe af te vallen van de palen.

Als u problemen ondervindt, vind een soort van circus / carnaval (in de meeste grote steden) die steltenlopers-walking lessen geeft. Deze locaties kunnen zeer nuttig zijn, en zijn meestal niet erg duur. Dit is een geweldige optie voor iedereen die wil nemen steltenlopers-lopen naar het volgende niveau of problemen heeft. Andere nuttige sites voor steltlopers zijn ehow.com, en juggling.org .