E2a

Hoe te speeltoestellen reinigen en ontsmetten

Uw achtertuin kan altijd een veilige haven voor uw kinderen

Uw achtertuin kan altijd een veilige haven voor uw kinderen. In feite, als je dacht dat het opzetten van uw speeltoestellen, kun je niet helpen, maar denken aan de eindeloze uren van spanning en plezier uw kinderen zullen daar. Je voelde ook hoe onmisbaar uw speeltoestel gaan worden bij het verstrekken van uw kinderen de oefening die ze dagelijks nodig.

Hoe te speeltoestellen reinigen en ontsmetten. Bereid uw reinigingsmiddelen.
Hoe te speeltoestellen reinigen en ontsmetten. Bereid uw reinigingsmiddelen.

Al snel na, besef je hoe puin en vuil daadwerkelijk kan ophopen op uw speeltoestel. Je begint in paniek te raken. Je ineens zorgen te maken over uw kinderen. Je krimp gewoon weten dat je kinderen klimmen en kruipen uit die smerige oppervlakken.

Nou, je situatie is niet geheel hopeloos

Nou, je situatie is niet helemaal hopeloos. Er zijn een aantal direct beschikbaar huishoudelijke artikelen die je dag kunnen besparen. U kunt vertrouwen op hen en vergeet uw zorgen. Hier zijn de specifieke stappen over hoe u kunt reinigen en ontsmetten uw speeltoestellen:

  • Bereid uw reinigingsmiddelen. Je moet huishoudelijk afwasmiddel, liters zoet water, een schone emmer en een bleekmiddel. Je moet ook een spons of een doek en een handdoek te hebben.
  • Begin het proces door de overdracht van een liter water in je emmer. Vooruit doen dit om te voorkomen dat deze buitensporige zeepsop. Daarna krijg je een eetlepel afwasmiddel. Grondig mengen met de emmer water. Blijf roeren tot alles wordt zeep.
  • Breng je spons of doek. Dompel het recht in uw zeepwater. Gebruik de spons of doek in het wassen van het vuil van uw speeltoestellen - al het vuil en het puin. Steek je hand uit de spleten en was ze dan grondig ook. Niet te missen de onderkant, de leuningen, en de handgrepen. Zij zijn de vlekken je kinderen raken veel terwijl ze tijd doorbrengen in uw speeltuin.
  • Pak je waterslang. Open het aan uw speeltoestellen te spoelen. Het is beter als je een spuitmond te hebben. Het kan helpen bij het verwijderen van alle zeepresten. Als een sproeikop niet beschikbaar is, grondig afspuiten uw speeltoestel.
  • Laat uw speeltoestel droog. Dep het met een handdoek. Of u kunt gewoon kiezen aan de lucht te drogen.
  • Zorg ervoor dat ziektekiemen en bacteriën efficiënt worden gedood tussen en na de geplande reinigingen. U kunt altijd vertrouwen op een desinfecterende product. Kijk voor iets dat veilig is voor kinderen. Een goed merk is Clorox Anywhere sanering spray. U kunt ook de voorbereiding van uw eigen oplossing. Hier krijg je een kwart kopje van uw bleekmiddel. Dan, meng het tot een liter vers water. Presto! Uw oplossing is klaar. U kunt de spray op uw speeltoestellen. Laat de oplossing om zich te vestigen voor ongeveer twee minuten of zo. Tot slot, nogmaals uw waterslang en spoel uw speeltoestel.

Afhankelijk van uw beschikbare schema-

Afhankelijk van uw beschikbare schema, knijp in je schoonmaken tijd voor uw speeltoestellen. Een keer per week is ideaal. U kunt een verzorger wanneer dat nodig is. De reiniging schema moeten maken je je beter voelt over de veiligheid van uw geliefde kinderen.