E2a

Hoe te vlinder ballon dieren te maken

Vlinders behoren tot de meest favoriete insecten

Vlinders behoren tot de meest favoriete insecten. Geen twijfel over dat, omdat het is ook een van de mooiste insecten in de wereld. Jong en oud, jongens en meisjes, iedereen is dol op een vlinder. Het maken van een vlinder ballon dier zal zeker een hit op elk feest of zelfs als je gewoon wilt om de tijd door. Het beste deel van alles, het maken van een zeer eenvoudig maar het resultaat is zo fantastisch. Hier is hoe je een vlinder ballon dier:

 • Blaas twee 260 ballonnen. Maar niet volledig opgeblazen zijn. Laat ongeveer acht centimeter van de punt zonder al te veel lucht. De twee tips zal dienen als de antennes. Bind het einde van elke ballon om de lucht binnen beveiligen
 • Twist de twee ballonnen. Laat dit door een kleine luchtbel in de gebonden uiteinde van elk van de twee opgeblazen ballonnen. Twist de twee kleine bubbels dus je zult moeten een lange ballon.
 • Wikkel de lange ballon rond het hoofd van een kind of iets rond. Draai het eind samen-zodat u met een langwerpige ballon met twee staarten.
 • Maak de vlinder grote ogen. Ook hier zet de ballon rond het hoofd van een kind om deze volgende draaien makkelijker. Houd een staart op en maak een kleine luchtbel door te knijpen en draaien in de buurt van de gedraaide einde. Doe hetzelfde voor de andere staart. Twist de twee kleine belletjes aan de ogen vast te zetten. Op dit punt, moet je de vlinder het lichaam, de ogen, en onafgewerkte antennes.
 • Maak de vlinder antennes. Knijp een kleine luchtbel van het einde van de langere opgeblazen gedeelte op de top van de ogen. Duw de kleine luchtbel tot aan het einde. Doe hetzelfde voor de andere antennes. Hierdoor ontstaan twee pompoms aan de uiteinden, waardoor de antennes realistischer.
 • Blaas nog eens twee 260 ballonnen. Deze keer, laat ongeveer een centimeter van de punt elke ballon niet-zo-opgeblazen. Je moet dat voor het aanpassen van de wendingen en de koppeling van de twee ballonnen bij elkaar. Binden elke ballon veilig aan de lucht.
 • Sluit de twee ballonnen bij elkaar. Een kleine luchtbel Maak van de gebonden topje van de ballonnen. Elkaar verbinden van de twee ballonnen met hun kleine zeepbel.
 • Bevestig de gebonden ballonnen om het lichaam van de vlinder. Draai de vleugels 'twee bellen met de ogen van de vlinder. Dit is uw manier om de vleugels te hechten aan het lichaam van de vlinder.
 • Bind de andere uiteinden van de vleugels. Denk verliet de ruimte wanneer het opblazen van de twee ballonnen? Gebruik dat om zodat de twee ballonnen samen te binden dat je een grote cirkel te maken van de twee ballonnen.
 • Schuif de nieuwe gezamenlijke gedeelte onder achter de vlinder. Weer Maak kleine belletjes aan de rand voor meer beveiligde verbinding. Op dit punt zou de vlinder al een paar onvolmaakte vleugels.
 • Vorm de vleugels. Neem elke vleugel het centrum en het uit te vouwen het centrum. Hiertoe is een curve voor de vleugels. Dit is ook de perfecte tijd om meer te draaien en vouwen de vleugels en andere delen van het lichaam van de vlinder te beveiligen doen.

Hoe te vlinder ballon dieren te maken. Blaas twee 260 ballonnen.
Hoe te vlinder ballon dieren te maken. Blaas twee 260 ballonnen.

Deze vlinder ballon kan worden gedragen als een hoed of kan worden gelegd op alles wat rond als een decoratie. Het punt is, je uiteindelijk een prachtige vlinder ballon om uniciteit toe te voegen aan uw feest decoraties hebben.