E2a

Hoe te vullen een zippo aansteker kaars

Zippo is een metalen navulbare aansteker

Zippo is een metalen navulbare aansteker. Het is legendarisch, omdat in zijn zeven decennia van het bestaan, Zippo creëerde verscheidene stijlen en ontwerpen te fascineren en te verlichten lichter liefhebbers. Zippos zijn duurzaam, modieus, en ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Hieronder vindt u ideeën over hoe te vullen een Zippo aansteker kaars.

Hoe te vullen een zippo aansteker kaars. Houd het smalle deel van het geval dat uw aansteker met uw vrije hand.
Hoe te vullen een zippo aansteker kaars. Houd het smalle deel van het geval dat uw aansteker met uw vrije hand.
  • Bepaal de verschillende soorten van Zippo aanstekers. Er zijn verschillende soorten van Zippo aanstekers zoals winddicht aanstekers, BLU butaan aanstekers, kaarsen aanstekers, en buiten lijn onder anderen.
  • Elk type heeft verschillende categorieën, zoals winddicht heeft Europeana, dieren, armor, Bottomz omhoog / kroon stempel, edgy, gokken / geluk, algemeen, gift sets, Harley-Davidson, helden / militair, motorsport / auto 's, films / televisie, muziek, outdoor , Playboy, pijp aanstekers, edele metalen, replica, slanker, geesten, geestelijk, sport, standaard afwerkingen en toerisme onder anderen.
  • Vul uw Zippo. Zorg ervoor dat je aansteker is afgekoeld voordat u bijvult het. Klap het bovenste gedeelte van uw Zippo. Houd de vuursteen wiel van je aansteker met je twee vingers. De vuursteen wiel is het gebied waar de vlam brandt.
  • Houd het smalle deel van het geval dat uw aansteker met uw vrije hand. Schuif je aansteker innerlijke geval naar buiten van de buitenkant geval. Er is een vilten kussen binnen de behuizing. Draai de binnenste geval dus het vilt zou worden naar boven. Nu, giet lichtere vloeistof om de pad te verzadigen, maar niet overdrijven want het zou kunnen druppelen.
  • Houd uw Zippo in omgekeerde stand. Plaats het in geval van uw Zippo binnen zijn buiten geval. Zorg ervoor dat uw Zippo's kleine trekker is gericht in de richting van scharnier van de bodem. De trekker kan aan de bovenkant van de aansteker.
  • Test uw bijgevuld Zippo. Test uw Zippo een paar keer. Met premium maar betaalbare brandstof mogelijk te maken.
  • Als uw Zippo is defect. Onthoud Zippo's woorden: Het werkt, of we het probleem te verhelpen gratis. Dit is een oprechte belofte van het bedrijf. Zij zijn van mening dat elke klant belangrijk is, dus het is een noodzaak om de verwachting van de klant wanneer een Zippo is verzonden voor reparatie te vervullen. Zippo garandeert ook dat elk van hun aanstekers zal een betrouwbare bron vlam geven of een eenheid is 50, 25 of 5 jaar oud. Ze verklaarde ook dat er geen persoon die een dollar uitgegeven voor de reparatie van zijn aansteker in 75 van de vennootschap jarig bestaan.
  • Download of print Zippo's instructies van het product sheets. Je houdt van je Zippo en je wilt zorgen voor het de best mogelijke manier. Hier krijg je een kopie van de instructies bladen om meer te leren over hoe om te zorgen voor uw geliefde lichter.
  • Zippo bijvullen geschiedenis. Voorheen de batt had een klein gaatje in de bodem om te helpen vullen. Het wordt ook vaak gebruikt als een ruimte voor extra vuursteentjes. Tegenwoordig zijn er alleen minder modellen dat gat hebben. In plaats daarvan, nieuwere modellen hebben vlakke bodems. Hun scharnieren zijn te vinden op een van hun korte randen. De instructie Lift op Invulflits is gestempeld meerdere malen met zwarte inkt. Het kan worden gevonden op de bodem. De gebruiker moet openen de klep te spuiten brandstof in batt de Zippo's die is te vinden onder de flap.

Neem altijd een lichtere vloeistof of butaan aan uw Zippo werken te houden. Ook moet u de volgende voorzorgsmaatregelen als niet je aansteker op plaatsen waar kinderen kunnen bereiken.