E2a

Hoe werkt het nieuwsgierige george verzamelobjecten

Gedurende vele jaren

Voor vele jaren, heeft Curious George de harten van lezers over de hele wereld veroverde. Hij is uitgegroeid tot een van de meest geliefde en herkenbare personages uit de geschiedenis van de jeugdliteratuur. Gemaakt door de man en vrouw team van HA Rey en Margret Rey, werden deze boeken die in 1941 door Houghton Mifflin. Al meer dan zestig decennia hebben zowel kinderen als volwassenen de Curious George boeken die vele avonturen van het titelkarakter waaronder Curious George Goes naar een Ice Cream Shop en Curious George vliegt een kite illustreren gekoesterd. Deze boeken zijn vertaald in een verscheidenheid van andere talen zoals Frans, Chinees, Portugees, Japans, Duits en Zweeds. Een verfilming van de populaire boeken is uitgebracht in 2006, dat de beruchte en meest geliefde nieuwsgierige aap zelf kenmerkt.

Er is een gastheer van Curious George merchandise verkrijgbaar in winkels die speelgoed en collectibles, alsook in verschillende online winkels verkopen. Bezoek de volgende websites naar een Curious George collectible van je eigen te kopen:

Hoe werkt het nieuwsgierige george verzamelobjecten. Gedurende vele jaren.
Hoe werkt het nieuwsgierige george verzamelobjecten. Gedurende vele jaren.
  1. Giftapolis.com - Voor een breed scala van Curious George koopwaar, hoofd op naar Giftapolis.com. Het is een online winkel die collectibles, geschenken, en een heleboel andere producten die gerelateerd zijn aan de geliefde titel karakter van de populaire boeken verkoopt. Er zijn T-shirts, brooddozen, rugzakken, en zelfs auto-accessoires. Het heeft een brede selectie van speelgoed en collectibles zoals de Curious George lege tijdschrift, briefpapier set, een flipperkast, een memobord, een muur kalender, een aquarel set, en zelfs een Curious George luchtverfrisser. Deze producten zijn verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen.
  2. Collectorsconnection.com - Dit is een website die diverse Curious George collectibles die zijn moeilijk te vinden biedt. Het is een online winkel die zowel gebruikte als nieuwe items verkoopt in relatief eerlijke prijzen. Onder de vele prachtige collectibles op deze website zijn Curious George pluche poppen, Curious George zitzak pluche, een plastic Curious George hand-held doolhof spel, hoeden en laarsjes voor zuigelingen, en een heleboel activiteiten boeken.
  3. Funtocollect.com - Ouders en kinderen zouden worden opgewonden om hun geliefde personage vereeuwigd in speelgoed en shirts en andere Curious George merchandise die beschikbaar zijn op deze website te vinden. Afgezien van een verscheidenheid van speelgoed en boeken, er zijn ook benodigdheden partij zoals borden en feestmutsen. Er zijn T-shirts en andere kledingstukken, beddengoed en accessoires, en zelfs wenskaarten en briefpapier.

Ontvang updates voor de limited edition items in de winkels die speelgoed en diverse verzamelobjecten verkopen. Afgezien van frequenteren speelgoed winkels en online shops, kunt u kijken op veilingen voor verschillende collectibles die zijn moeilijk te vinden. Ook proberen om te controleren garage verkoop voor ongelooflijke merchandise tegen betaalbare prijzen. De boeken zijn meer dan 25 miljoen exemplaren verkocht en de originele Curious George verhaal is nog nooit uit geweest druk sinds de eerste release. Curious George is onderhoudend en het vastleggen van de harten van zowel jong en oud en door de overname van Curious George merchandise, wordt de nieuwsgierige en lieve aap vereeuwigd.