E2a

Hoe wordt 8 - ball pool spelen

Als je helemaal klaar om te leren hoe om biljart te spelen

Als je helemaal klaar om te leren hoe om biljart te spelen, kan je beginnen met het leren van 8-ball. Dit spel is misschien wel de meest populaire en meest gespeelde biljart spel die er zijn, en de monteurs zijn vrij eenvoudig te begrijpen. Dit geldt vooral voor een nog eenvoudigere versie van de 8-ball, genaamd strepen en vaste stoffen. Dus als je wilt leren hoe je 8-Ball Pool spelen zonder om te navigeren door moeilijke biljart-spreken, lezen op:

Hoe wordt 8 - ball pool spelen. Weten hoe te beginnen.
Hoe wordt 8 - ball pool spelen. Weten hoe te beginnen.

1. Ken het doel. Uw doelstelling voor het spelen van 8-ball pool is te zinken hetzelfde type bal (ofwel alle strepen of alle vaste stoffen) met behulp van de witte bal. Als u zijn toegewezen aan de strepen zak bijvoorbeeld, zal je tegenstander moet alle vaste stoffen zak. Als je eenmaal hebt gepot alle zeven van de u toegewezen ballen, kun je zinken in je eight ball.

2. Weten hoe te beginnen. Verzamel alle ballen en ze in de driehoekige rack passen. Oefen ze samen in deze volgorde: plaats de 8-ball in het midden van de driehoek, een streep bal op een hoek en een solide bal op de andere hoek. Neem de driehoekige rek en "break" deze formatie, door het slaan met de witte bal. Je doel is het doorbreken van deze formatie en strooi de ballen de hele tafel, en proberen zak een, of zelfs meer, ballen in het proces.

3. Ken de regels. Er zijn veel regels te volgen bij het afspelen van 8-ball, maar je kan ervoor kiezen om de meest elementaire degenen leren eerst als je net begint. Voor een, kunt u niet de zak van de cue-ball, en als je dat doet, krijg je een fout. U kunt ook geen zak van de 8-ball als je nog niet gepot de andere 7 ballen nog (In strenger wedstrijden dit automatisch betekent dat je verliest, terwijl dit zou gewoon een fout in anderen). Je moet ook altijd hit uw doelgroep bal met behulp van de witte bal, probeer niet om uw bal te raken met je tegenstander de bal.

Als u wilt om het spel uitdagender

Als je helemaal klaar om te leren hoe om biljart te spelen. Als u wilt om het spel uitdagender.
Als je helemaal klaar om te leren hoe om biljart te spelen. Als u wilt om het spel uitdagender.

Als u wilt om het spel uitdagender, kunt u akkoord met de ballen te potten in de juiste volgorde, dat wil zeggen op basis van het nummer dat op de bal. Je gaat verder met je aan de beurt totdat je bevuilen, en tot u niet in staat om een bal te potten. Een andere regel is dat je moet altijd minstens een voet op de grond te hebben tijdens uw opname, of anders je schot zal een fout worden verklaard. Je moet ook wachten tot alle ballen te stoppen met bewegen na een schot voordat je weer schieten.

4. Ken de strategieën. Oefen het uitoefenen van de juiste hoeveelheid kracht om effectief te potten uw doelgroep bal. Hoe sterk je de bal zal afhangen van de hoek en de afstand tot de witte bal. Bestudeer de hoeken en kracht die je nodig hebt om toe te passen voor elke situatie.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de dingen om te onthouden bij het afspelen van 8-ball pool. Veel succes, en hebben een gelukkige tijd met spelen!