E2a

Hoe wordt glas schoner te maken voor auto's

Het is altijd goedkoper merk artikelen thuis in plaats van ze te kopen van supermarkten. Je zult in staat zijn om veel geld die u kunt gebruiken voor het kopen van uw andere behoeften op te slaan. Een van de items die u kunt thuis creëren door jezelf is een glasreiniger of glas was voor auto's. Het is gemakkelijk om een glasreiniger. U kunt deze glasreiniger ook uit de ingrediënten die al in uw keuken.

Hoe wordt glas schoner te maken voor auto's. Materialen.
Hoe wordt glas schoner te maken voor auto's. Materialen.

Alles wat je nodig hebt is een goede doek die u kunt gebruiken voor de ramen van uw auto. Met behulp van gewone katoenen doek om uw ramen schoon kan sporen of kleine vezels die kunnen worden lelijk. Koop speciale doek van het automatisch opslaan om te gebruiken met uw zelfgemaakte glasreiniger.

Hier zijn de stappen over hoe je een zelfgemaakte glasreiniger voor auto's te maken:

  1. Materialen. De materialen die je nodig hebt zijn 2 sprayflessen, azijn, baby shampoo en water. U kunt de aankoop van een spray fles van uw lokale tuincentrum of u kunt ook gebruik maken van een oude als je er een hebt. Er zijn twee soorten glas reinigers die je kunt maken voor de ramen van uw auto.
  2. Eerste glasreiniger. Voor de eerste glasreiniger, alles wat je hoeft te doen is om een kopje azijn mengen met warm water. Ten eerste, zet 1 kopje azijn in de spray fles. Vul vervolgens de rest van de fles met warm water. Gebruik een speciale doek voor glas, zodat er geen andere materialen blijft op de ramen als je schoon te vegen. U kunt gebruik maken van deze oplossing als een voorruit schoner, zijspiegel schoner en alle glazen in uw auto. Niet alleen zal de oplossing het glas te polijsten, zal de azijn ook helpen te desinfecteren uw ramen.
  3. Tweede glasreiniger. De volgende oplossing die je kunt doen zal zeker laten geen strepen op het glas van uw auto. Dit is een van de beste alternatieven die u kunt gebruiken voor commerciële glas polish, zoals Windex of Sprayway. Vul de spray fles met 32 liter water. Doe 3 eetlepels babyshampoo in de spray fles. Schud de fles water.
  4. Gebruikt. U kunt deze twee oplossingen afwisselend te gebruiken om ervoor te zorgen dat u zowel de bril desinfecteren van uw auto en ook om ervoor te zorgen dat er geen streep merken zijn achtergelaten op uw ramen. U kunt ook gebruik maken van de azijn oplossing als een grout reiniger voor uw badkamer. Het doen van dit alternatief zal zeker bespaart u veel geld. U kunt ook gebruik maken van deze glasreinigers voor spiegels en andere glazen voorwerpen in uw huis.

Dit zijn de stappen over hoe u kunt zelfgemaakte glasreiniger te creëren voor auto's. Je zal een hoop geld zeker besparen door het maken van uw eigen reiniger om glas te reinigen in plaats van het kopen van een van de auto winkel. Glasreinigers voor auto's kan duur zijn en sommige van hen niet eens werken. Het is goed om de azijn oplossing te gebruiken, zodat u kunt desinfecteren uw ramen en gebruik maken van de baby shampoo mengsel na, zodat uw ramen zijn glanzend en streeploos.