E2a

Hoe wordt zekeringen te vervangen in een ford taurus

De Ford Taurus bestaat al sinds 1986

De Ford Taurus bestaat al sinds 1986. Veel autoliefhebbers houden van de Ford Taurus voor zijn brandstofverbruik en gebruiksvriendelijk ontwerp. Sinds de lancering, heeft de Ford Taurus altijd al een sentimentele favoriet zo erg dat zelfs wanneer Ford geprobeerd om het model geleidelijk, de poging mislukte. Vandaag de dag, de Ford Taurus, die al in de zesde generatie nog steeds een bescheiden en trouwe aanhang. Het nieuwste model pijnigde tot een omzet van bijna 34.330€ in 2009.

Als u een dergelijke eigenaar van de Ford Taurus en zou willen weten hoe om te schieten lastig of bepaalde onderdelen zelf vervangen als de zekeringen bijvoorbeeld vinden hier. Op meer dan een gelegenheid, dan moet u toch te vervangen deze zekeringen zodat uw Ford Taurus loopt veiliger omdat de elektriciteit die door de auto wordt geregeld.

  • U hebt de volgende. Zekeringen, schone lappen, droge handen, ingebouwde zekering trekker, en goede verlichting zijn wat je nodig hebt voor deze taak. Vergeet niet dat u elektrische zekeringen worden hanteren dus droge handen en een goede verlichting (om u te helpen zien wat je heel duidelijk doet) zijn most.
  • Zet de auto en laat de motor aanzienlijk afkoelen. Dit is erg belangrijk voor uw veiligheid zo acht te nemen.
  • Zoek de zekeringkast. Hier is wat je moet weten (als u nog steeds nog niet weet), de Ford Taurus heeft twee zekeringkasten. Zie de auto handleiding voor. Afhankelijk van welke zekering doos bevat de kapotte zekeringen, kunt u de eerste zekeringkast vinden direct onder het stuur en de andere zekeringkast onder de motorkap, door met de rechtermuisknop de motor compartiment.
  • Voorzichtig omlaag veeg de zekeringkast. Uw auto zekeringkast is zeer gevoelig voor stof, vuil en vuil dus zorg ervoor dat wanneer u de zekeringkast te openen, heb je al een aanzienlijke hoeveelheid van deze verwijderd voordat u verder gaat met de volgende stap.
  • Zoek de zekering paneel. Dit is letterlijk de vorm van een paneel waar de zekeringen zijn gevoerd op de manier waarop kerstverlichting zijn verpakt in een doos. Na het openen van de zekeringkast, zult u niet missen de zekering paneel. Trek ze uit haar positie zeer voorzichtig.
  • Gebruik de ingebouwde zekering trekker. De ingebouwde zekering trekker ziet er precies als miniatuur tang. U zult zien dat opknoping naast de zekering paneel. Neem dat te gebruiken op de kapotte zekeringen die vervangen moeten.
  • Afzonderlijk Trek de kapotte zekeringen door het hoofd. Niet de tang plaatsen in het middengedeelte van de zekering bij het trekken, er is een goede kans dat het zal breken in de helft en je zult puin om te gaan met te hebben. In plaats daarvan plaatst de tang op het hoofd van de zekering en verwijder elk een, wederom met zachte trekken actie.
  • Vervang de kapotte zekeringen door nieuwe. Je kan de tang te verwijderen op dit punt. Het enige wat u hoeft te doen is schuif de nieuwe zekeringen op zijn plaats. Gebruik een schone doek voor een laatste veeg naar beneden en vervang de zekering paneel weer op zijn plaats.

Hoe wordt zekeringen te vervangen in een ford taurus. Zet de auto en laat de motor aanzienlijk afkoelen.
Hoe wordt zekeringen te vervangen in een ford taurus. Zet de auto en laat de motor aanzienlijk afkoelen.

Sluit de zekeringkast, start de auto, en kijk of de zekeringkast doet het werk het zou moeten. U moet in staat zijn om een soepele overgang van stationair naar versnelling voelt, verkeerslichten goed werkt, en het interieur verlichting aan volle licht.